Lekce Aqua Zumby na podporu autismu

24.03.2014 15:11

Na 2. dubna připadá Mezinárodní den porozumění autismu či zvýšení povědomí o autismu. V tento den se lidé na celém světě zapojují do osvětové kampaně „Light it up blue“ (Rozsviťme se modře). Modrou barvou je vyjádřena oblast komunikace a sebevyjádření, oblast, která je právě pro autisty velmi problematická. V tento den se mnoho společností i lidí připojuje ke kampani prostřednictvím právě modré barvy.
Naši zumbarodinu oslovila kolegyňka Radka, maminka holčičky trpící právě autismem, a požádala nás o podporu této kampaně uspořádáním lekce v modrém. 
Budu moc ráda, když se k tomuto projektu připojíme i my :-) Proto vyhlašuji na 3. dubna hodinu Aqua Zumby v modrém ! Modré barvy sice máme v modrém bazénu hromadu, ale vezměme s sebou ještě více modré – ručník, osušku, tričko, stužku, šátek… před hodinou uděláme společnou modrou fotečku, doplníme ji nápisem o naší podpoře a pošleme občanskému sdružení poruch autistického spektra (nebojte, jde především o tu modrou barvu – schováme se do bazénu  :-) Fotografie budou použity na webových stránkách tohoto sdružení spolu s ostatními modrými fotkami v rámci toho, kdo všechno podpořil sdružení, a na další propagaci sdružení. 
Strašně moc děkuji všem, kdo se zúčastní a společně se mnou podpoří tuto akci a těším se na všechny :-)  Zumbááá :-)